Forum
Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 ReportPortal General Forum
 Report Portal General Issues
 Chrome latest version, error with xls export
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

roquesalde

Argentina
31 Posts

Posted - 03/16/2018 :  07:50:04  Show Profile  Click to see roquesalde's MSN Messenger address  Reply with Quote
Hi,

Recently for some users I started to get an error message when exporting to excel, the export works fine but always shows an error when using Chrome. Doing some tests we found that the error appears only with the latest version of chrome.

Chrome version with error -> 65.0.3325.162

Chrome version no error -> 64.0.3282.186

Could you please check this and fix it? The error is quite annoying and we have more than 100 users with Chrome as default browser.

Many thanks,

Roque Salde
Sr. BI/DW Specialist

admin

1609 Posts

Posted - 03/16/2018 :  10:09:34  Show Profile  Reply with Quote
Can you please see if you can reproduce this problem on the demo server
http://reportportal.us

What is your build number (Admin > Settings > Build)?
Go to Top of Page

roquesalde

Argentina
31 Posts

Posted - 03/19/2018 :  17:19:33  Show Profile  Click to see roquesalde's MSN Messenger address  Reply with Quote
Hi,
On the demo server I could replicate the issue. When I export to xls I get the following error in a red popup window:

Print/Excel var sExcelExt = "xlsz"; var bExportExcelImage = (""=="True"); var bLocalize = false; var bDataOnly = false; var bExcelFilterSplit = false; var sError = ""; var sPage = "OLAP"; var sSessionID = "c2rk2dci4ysjeir1p15s3rrg"; var sAppUrl = "http://reportportal.us/reportportal/"; var sDecimalSeparator = "."; var sThousandsSeparator = ","; var oLabels = []; oLabels[1060]="No root node found:"; oLabels[454]="There is no data to export"; oLabels[857]="To export the chart image to Excel please:\n open the generated file in Excel, cut the chart image and paste it special as Picture."; Loading...




The release of our environment is ReportPortal 5.0, Build 195, Jan 19, 2017

This issue belongs only to google chrome Versión 65.0.3325.162, other browsers works fine.

Regards
Go to Top of Page

admin

1609 Posts

Posted - 03/19/2018 :  20:00:09  Show Profile  Reply with Quote
Please try this patch for build 198. (You might need to upgrade)

1. Download and unzip: http://www.reportportal.com/download/rp_198_olap_main_excel.zip

2. Backup old file and copy the unzipped file to:
"C:\inetpub\wwwroot\ReportPortal\olap\script\main.js"

3. Clear browser cache (Admin Settings > Version > Reset JavaScript cache)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum © ReportPortal Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000